INFORMATION START INTERNET CONCEPTS

Promote your Business on our Highly Targeted Websites

informationstart.com

 

InformationStart Internet Concepts B.V., opgericht in 2005, ondersteunt u in alle fasen van de ontwikkeling van een website: vanaf de bepaling van een passende domeinnaam tot een goed werkende website, die aan de huidige eisen voldoet van SEO (Search Engine Optimization, ofwel ZoekmachineOptimalisatie) en Usability (gebruiksvriendelijkheid).

 

Daarnaast heeft InformationStart een groot aantal zeer doelgerichte websites ontwikkeld op het gebied van de advocatuur, reizen (met name hotels), vrije tijd, medische onderwerpen en kunst. Deze websites bieden de mogelijkheid om uw bedrijf te promoten bij een gerichte doelgroep. Voorbeelden: EchtscheidingsAdvocaten.nl en HotelsBoeken.nl

 

DOELBEPALING

 

Wordt de website informatief of interactief? Wilt u bijvoorbeeld (relatief statische) medische informatie op de website plaatsen of het mogelijk maken dat de bezoeker een hotel kan boeken, zoals op HotelsBoeken.NL?

 

DOMEINNAAM BEPALING

 

Het vinden van een passende domeinnaam, al dan niet beschrijvend, zoals HotelsBoeken.NL. Is de domeinnaam nog vrij? Zoniet, kan de domeinnaam worden aangekocht van een derde, bijvoorbeeld van een particulier of een domeinhandelaar? InformationStart treedt op als domeinmakelaar om het domein aan te schaffen voor een zo gunstig mogelijke prijs.

 

VERDIENMODEL(LEN)

 

Heeft de website al een verdienmodel of dient deze nog bepaald of ontwikkeld te worden? Er zijn tegenwoordig talloze verdienmodellen, zoals het doorsturen van leads, waarvoor een vergoeding wordt gegeven, het laten betalen voor het aanbrengen van kopers ("sales"). Ook het werven van abonnees of registraties kan een verdienmodel zijn, naast uiteraard het werven van nieuwe klanten.

 

JURIDISCHE ASPECTEN

 

Kan de gekozen domeinnaam inbreuk maken op rechten van derden, zoals merkrechten en handelsnaamrechten? Beschrijvende domeinnamen maken in beginsel geen inbreuk op rechten van derden, zoals merkhouders, omdat algemene termen in het algemeen niet als merk geregistreerd kunnen worden. Beschrijvend domeinnamen waarin dergelijke algemene temen zijn opgenomen kunnen aldus in beginsel geen inbreuk maken op merkenrechten van derden. Dat is een van de voordelen van beschrijvende domeinnamen, zoals HotelsinParijs.NL en EchtscheidingsAdvocaten.NL

 

ONTWERP VAN LOGO'S EN BANNERS

 

Banners dienen aan bepaalde eisen te voldoen. Er zijn bijvoorbeeld Flash banners en Animated Gif banners. Er bestaan diverse standaardmaten voor banners. Zie BannerSizes.com

 

CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM (CMS)

 

Tegenwoordig kunnen websites niet zonder een CMS, waarmee gegevens op de website kunnen worden geplaatst, aangepast of verwijderd, zonder dat daarvoor per se technische kennis vereist is. Zo kan een webdesigner of ontwikkelaar een website in eerste instantie opleveren, waarna uw medewerkers de site kunnen onderhouden. Voorbeelden: Typo3, Drupal en Wordpress. Enkele vragen ten aanzien van het CMS: open source of op maat? En voldoet het CMS aan de eisen die gesteld worden in verband met zoekmachineoptimalisatie (SEO)?

 

MOBIELE VERSIE

 

Aparte mobiele website en/of een mobiele APP? Een responsive design is tegenwoordig een must voor een goed werkende website.

 

USABILITY

 

Onder andere: wordt de website snel geladen, is er een duidelijke navigatie ? Zijn de NAW gegevens duidelijk aangegeven? Is de bezoeker niet te lang op zoek naar de informatie die hij nodig heeft? Maar al te vaak verdwaalt de bezoeker op een website met een te grote hoeveelheid informatie, die ook nog eens niet gestructureerd is.

 

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

 

Onder andere: heeft de website op elke pagina een unieke Title tag, metadata en interne links en bevatten afbeeldingen op de website ALT tags? Voldoet de website aan de huidige eisen? Het kunnen adviseren op het gebied van SEO vergt een behoorlijke mate van vakkennis, die ook nog eens up to date moet zijn, gezien de vele veranderingen waarop zoekmachines de door hun gevonden informatie op het World Wide Web ordenen en indexeren.

 

SOCIAL MEDIA

 

Welke vormen van social media, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Google en Twitter worden ingezet en hoe verhouden deze tot het gebruik van de website zelf ? Is het gebruik van social media een aanvulling op de website en/of versterken de website en de social media elkaar ? Bijvoorbeeld www.facebook.com/artgalleryvoute

 

WEBSITE MARKETING / DIRECT MARKETING / EMAIL MARKETING

 

Hoe wilt u de eenmaal opgeleverde website promoten, dus aan uw doelgroep kenbaar maken? Door middel van adverteren (offline en/of online), direct marketing, email marketing, buitenreclame, TV reclame, radio reclame of een combinatie hiervan? InformationStart Internet Concepts B.V. heeft hierin een ruime ervaring.

 

 

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands